top of page

Стваралиште

 
Стваралиште је моја мала креативна радионица, јединственог имена, у којој скоро 40 година са својим сарадницима и клијентима правим ефикасна решења визуелне комуникације или решавамо постојеће пословне проблеме клијената у нашем домену.
clock-mechanism-steampunk-time-wallpaper-preview_edited.jpg
mare3.jpg

O Мени

Моје име је Маринко Лугоња. По образовању сам инжењер електронике и официр ПВО високе стручне спреме. По животном опредељењу и каријери сам професор, дизајнер, илустратор, писац, продуцент,  уредник, аутор или део тима на више десетина националних, културолошких и комерцијалниох пројеката. Био сам креативни и уметнички директор у неколико угледних агенција, које су посвећене разним областима визуелне комуникације: брендирању, штампи, интернет, фото и видео продукцији. Имам 53 године и 38 година пофесионалног радног искуства у великим и малим пословним системима. Живим и радим на релацији Ваљево-Будва-Београд.

 

Нудим вам ефикасну визуелну комуникацију са клијентима, продорна маркетиншка решења, системску организацију, промоцију вашег производа, фирме или институције. Контактирајте ме и са задовољством ћу вам пружити неопходне гаранције за правовремену и квалитетну израду свих договорених послова.

Клијенти 

Било је много клијената током досадашњег рада, са свима и даље сарађујемо а биће их сигуран сам још много. Овде можете видети неке од њих. Верујем да су њихови успеси једним малим делом и наша заслуга, и добра препорука за нашу будућу сарадњу.

Преглед клијената

Референце као препорука

 

Приказани радови су избор из више од 2000 урађених. Карактерише их разноликост и потпуна посвећеност свакој теми. Следећи пројекат је можда наш заједнички. Позовите.


Преглед изабраних радова
 

bottom of page